Uttalande angående Simon Lundevall

1240315_10153277763145346_440603231_nIngen kan ha missat att Gefle IF:s spelare Simon Lundevall fredagen den 17:e oktober var i Borås och skrev på ett kontrakt med allsvenska konkurrenten Elfsborg. Två dagar före matchen mot IFK Norrköping valde Simon Lundevall, förutom att skriva på för en annan klubb, dessutom att posera i Elfsborgs matchtröja.

Vi i Gefle Blue Boys vill som supportergrupp ta avstånd från Simon Lundevalls handlingar i detta fall. Vi finner det helt respektlöst mot supportrar, spelare och ledare i Gefle IF att göra det som Simon gjort. Det är ett stort svek att under brinnande säsong och mitt i förberedelserna inför livsviktiga matcher lägga fokus på annat än vad som bör vara hans huvuduppgift – kämpa för ett nytt allsvenskt kontrakt för Gefle IF.

Med tanke på Simons inställning under de senaste matcherna och att han i nuläget verkar ha fokus på annat än att rädda oss kvar i Allsvenskan, vill vi att han bänkas i de resterande matcherna. Istället bör speltid ges till spelare som visar hjärta och respekt för vårt klubbmärke.

Gefle Blue Boys

Det här inlägget postades i Krönikor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s