Stor uppladdning på Mingel & Bar på lördag!

I vanlig ordning sker uppladdning inför matchen på Mingel & Bar, och återigen ska vi se till att bli ännu fler. Denna gång ska vi se till att få till den absolut största uppladdningen och som det ser ut nu verkar vi ha tur med vädret, ca 24 grader och sol är det väl ingen som klagar på? DU ska vara på plats!

Från kl: 12.00 kommer uppladdningen att pågå och vi rekommenderar alla att ta sig till mingel & bar i tid på lördag för att vara säker på bra platser på innergården. Tillsammans ska vi se till att fylla innergården med massor av giffare, så sätt på dig halsduken och kom i tid, för detta är en uppladdning du inte får missa!

Vi har som vanligt kanonerbjudanden i baren:

Öl/cider: 35:-
Öl/cider+shots 65:-
Öl/cider+hamburgetallrik 100:-
(Matchöl=Norrlands guld 33cl) 

Kl: 15.15 kommer vi gå i gemensam kortege till Strömvallen. Alla geflesupportrar är välkomna att delta, oavsett om ni väljer att ladda upp på m&b eller ej. Tillsammans ska vi skapa den bästa uppladdningen, största kortegen och bästa stämningen på Strömvallen. I år har det blivit bättre och bättre för varje match, så varför inte fortsätta i samma spår? Ta med dig dina vänner och kom på uppladdningen så ser vi till att den 9/7 blir en minnesvärd afton!

Se till och köp biljetter innan uppladdningen så slipper ni stå i kö innan matchen. Det kommer troligtvis bli väldigt mycket folk och som de flesta säkert vet är gävlebor ofta väldigt sen med att köpa biljetter/komma till matchen.

Väl mött på lördag!

Öka, Kämpa, Framåt, Gefle!

Det här inlägget postades i Krönikor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s