2-0 seger och en fin start på tifo-insamlingen!

Norrlands stolthet gjorde det igen och skrällde på bortaplan. Denna gång var det AIK som besegrades med 2-0 efter att Mikael Dahlberg återigen hittat nätet. Det var runt 100-talet Geflesupportrar på Råsundas bortasektion. Något färre än väntat och underligt då laget trots allt inlett serien bra och att matchen va på en ledig dag(!). Skärpning ni som inte va på plats!

Under bussresan hade vi vår första tifo-insamling och det samlades in 636 kronor, något som får ses som en bra start. Vi vill tacka alla bussresenärer som valde att skänka pengar, ert bidrag är guld värt för våra framtida arrangemang!

På torsdag kommer vi fortsätta med insamlingen, så passa på att lägg ett bidrag i våra tifo-hinkar som kommer finnas på Strömvallen. Läs mer om hur du kan stödja tifo-verksamheten här. Kom ihåg, varje bidrag betyder mycket!

Till sist vill vi vädja till alla Geflesupportrar att köpa biljetter till torsdagens match i tid. Hasse Berggren gör sin sista match i klubben och ska hyllas för sina år i Gefle – och du SKA vara på plats, så se till att köp biljett till sektion H och hjälp oss att skapa den stämning som spelarna är värd. Väl mött på Strömvallen!

Tillsammans ger vi allt!

Det här inlägget postades i Bilder, Nyheter, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s